EVENTS

Petanque & Shuffleboard Bar er meget mere, end bare en fantastisk oplevelse på petanque-bannerne og ved shuffleboard-bordene. Vi har plads til mere end 400 mennesker indendørs, hvor vores bar & lounge byder på dart, pool, bordfodbold og storskærme til al væsentlig sport. Dansegulvet fyldes af forskellige DJ´s og live musik flere gange om ugen, og vores daglige program gør, at du med sikkerhed vil få en fed oplevelse i Københavns mest internationale atmosfære uanset om du kommer privat eller som en del af et firmaarrangement.

Skal I afholde kick-off, firmafest, afdelingsfest, sommerfest, julefrokost eller noget helt andet, byder vi op til 100 personer til spisning og kan skræddersy det meste til din fulde tilfredshed, som vi har gjort med så mange før dig.

Firmaarrangement med Petanque, Shuffleboard & Icebar

Kick-offs, afdelingsarrangementer, sommerfest og meget mere. Afhold dit firmaevent hos os, og giv dine kollegaer en oplevelse ud over det sædvanlige!

Julefrokost med Petanque, Shuffleboard & Icebar

Kombinér et spil petanque & shuffleboard med den store klassiske julebuffét og afslut det hele med 5-kamp i vores unikke icebar. Det bliver en  julefrokost i sent vil glemme.

Sport & spil med Petanque, Shuffleboard & Icebar

3 skridt fra baren har vi linet masser af bløde sæder op, så du kan sidde front row til de største kampe og skylle en burger ned med en velfortjent fadøl. Følg din yndlings sport med vennerne når vi viser alt fra fodbold til rugby.

Privatfester med Petanque, Shuffleboard & Icebar

Den perfekte lokation til polterabend, runde fødselsdag eller anden lejlighed, som du ønsker at fejre midt i København. Vi har de fedeste lokaler, der sætter den perfekte ramme for dit event og mulighed for at skabe en helt unik oplevelse for dine gæster.

Dagligt program

Der sker altid noget i Petanque & Shuffleboard Bar Copenhagen. Hver uge bringer på alt fra Games Night til DJ sets og live musik. Så kig forbi og se hvad vi byder på.